Aanmelden Het Stedelijk

Hebben jullie de keuze gemaakt en wil je je aanmelden voor één van de scholen van Het Stedelijk Lyceum? Kom dan op 8 of 9 maart 2023 tussen 17.00-20.00 uur naar de aanmeldingsdagen van de locatie die jij gekozen hebt. Vanaf januari heeft de meester of juf van jouw basisschool een aanmeldingsformulier voor de scholen van Het Stedelijk. Vul hem samen met je ouders in en lever hem samen met je ouders in op 8 of 9 maart op de door jou gekozen school van Het Stedelijk. Vergeet ook niet om je ID-bewijs mee te nemen.

Wanneer

Op woensdag 8 en donderdag 9 maart tussen 17.00 en 20.00 uur kun jij je aanmelden op jouw nieuwe school.

Vragen

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Stef Heurman. Hij is POVO-coördinator en in die functie heeft hij ook veel contact met basisscholen. Hij probeert de overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs zo goed mogelijk te laten verlopen en wil daarom ook graag met jullie meedenken. Je kunt hem bereiken via sheurman@hetstedelijk.nl

Speciaal onderwijs

Zit je op een school voor speciaal onderwijs en wil je weten welke locatie geschikt is voor jouw zoon of dochter? Neem dan contact ook gerust contact op met Stef Heurman. Zijn contactgegevens vind je hierboven. Hij wijst je graag de weg!

Leerlingen in klaslokaal met een laptop