Kom sfeer proeven op onze scholen!

Nog even, dan moet je een keuze maken voor een middelbare school. Best spannend! Dan is het toch fijn als je sfeer kunt proeven in de school. Dat kan tijdens de open dagen. We organiseren dan proeflesjes, je kunt rondlopen en er zijn genoeg leerlingen en leraren waar je al je vragen aan kunt stellen. We hebben onze open dagen naar later verschoven, vanwege coronamaatregelen. De nieuwe data vind je hieronder. Dat betekent dat je op elke locatie twee momenten hebt om sfeer te komen proeven. Houd deze site in de gaten of het nodig is hiervoor te reserveren.

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met Stef Heurman. Hij heeft ook veel contact met basisscholen en probeert de overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs zo goed mogelijk te laten verlopen en wil daarom ook graag met jullie meedenken. Je kunt hem bereiken via sheurman@hetstedelijk.nl.

Data open dagen

Heb je vragen of
wil je graag advies?
Vraag het Stef!

Stel je vragen!

Heb je een vraag over onze school, de overstap naar het voortgezet onderwijs, de mogelijkheden die Het Stedelijk biedt of iets anders? Laat het ons weten.

Bedankt voor je vraag. We komen er snel bij je op terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.