X

Chromebooks voor alle nieuwe leerlingen

"Omdat iedere leerling ruimte én kans moet krijgen zich te ontwikkelen."

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken in ons onderwijs. Dat hebben we zeker de afgelopen tijd ervaren, waarin we veel afstandsonderwijs hebben geboden. Het Stedelijk Lyceum vindt het belangrijk dat iedere leerling de ruimte én de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Gelijke kansen voor iedereen daar staan we voor.Daarom krijgt iedere nieuwe leerling die zich aanmeldt gratis een nieuwe Chromebook ter beschikking. Het enige dat ouders hoeven bij te dragen zijn de kosten voor de verzekering en het onderhoud van het Chromebook. Dit betekent rond de € 2,50 per maand voor een standaard Chromebook.

Meer informatie
20200921 Het Stedelijk Innova 0541 2
i
Chromebooks voor alle nieuwe leerlingen Lees meer
X

Open dagen

De online open dagen zitter er op. Wat hadden we je graag in onze scholen willen ontvangen. Je rond willen leiden en je alles laten zien van onze scholen. We hopen dat je tijdens de online open dagen een goed beeld hebt gekregen van onze scholen.

Twijfel je nog?
Je kunt altijd nog even sfeer proeven van de locaties door op virtuele tour te gaan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de locatie voor meer informatie. We beantwoorden graag al jouw vragen!Heb je je keuze gemaakt? Meld je dan aan!

i