X

Chromebooks voor alle nieuwe leerlingen

"Omdat iedere leerling ruimte én kans moet krijgen zich te ontwikkelen."

Digitale leermiddelen zijn niet meer weg te denken in ons onderwijs. Dat hebben we zeker de afgelopen tijd ervaren, waarin we veel afstandsonderwijs hebben geboden. Het Stedelijk Lyceum vindt het belangrijk dat iedere leerling de ruimte én de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Gelijke kansen voor iedereen daar staan we voor.Daarom krijgt iedere nieuwe leerling die zich aanmeldt gratis een nieuwe Chromebook ter beschikking. Het enige dat ouders hoeven bij te dragen zijn de kosten voor de verzekering en het onderhoud van het Chromebook. Dit betekent rond de € 2,50 per maand voor een standaard Chromebook.

Meer informatie
20200921 Het Stedelijk Innova 0541 2
i
Chromebooks voor alle nieuwe leerlingen Lees meer
X

Wat verbindt ons?

Bij Het Stedelijk vragen we je niet zo snel wat je later wilt worden. Je bent al iemand en dat is al goed genoeg. Wij leren je om zelf te denken en verder te kijken naar de wereld van morgen. We geven je ruimte, inspireren en helpen je te groeien naar een toekomst die past bij jouw ambitie en talent.

Veel banen van morgen bestaan nu nog niet, daarom leren we je de vaardigheden waarmee je flexibel aan de slag kunt. Dat doen we samen, waarbij we naast je staan en kijken wat jij daarvoor nodig hebt. Heb je extra hulp of ondersteuning nodig, dan regelen we dat. Want dat verdien je!

Kernwoorden

Wil je weten wat wij belangrijk vinden en wat ons verbindt? Aan de hand van een aantal kernwoorden leggen we dit aan je uit. Klik op de buttons voor meer informatie.

Ben je hier voor de Eerste keer? Bekijk hier de welkomstvideo.

i